WŁADCY MARIONETEK

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pablo_wiktor
    Classic
    • 2010
    • 11

WŁADCY MARIONETEK

Zamieszczone przez marlena
    oooooooooooo :szeroki_usmiech Michałku :!: :!: Kurcze, to wcześniejsze jakieś takie ładniejsze było :?: :roll: <żart> :diabelski_usmiech (...)
    ślicznie i działaj Pan dalej
    Szczerze mówiąc, to wciąż się nie mogę przyzwyczaić, ale faktycznie cały czas mi się wydaje, ze ten STREAM jednak jakby bardziej pasuje :-)
    No i działam dalej!

Dziś na allegro wyczaiłem u gościa, którego znam i BARDZO polecam ( http://www.taile.na.allegro.pl/index...onal_rec=0&p=0 ) 3 nowe sterowniki: CAN Gateway i parktronic , gdyż nowe radio nie wyświetla sygnału z czujników ze względu na inne protokoły w tych dwóch sterownikach, które mam aktualnie, oraz w ramach bonusu nowy sterownik komfortu (19 bajtowy). Ten nowy CAN Gateway jest jeszcze potrzebny/niezbędny dlatego, że źle zarządza energią i może rozładować akumulator przez to radio (i inne nowsze typu Bolero czy Columbus). Umówiłem się dziś z gościem, że przyjadę do niego do Chrzanowa i jak doszedłem do auta, to jak nacisnąłem na pilocie otwieranie drzwi, to kierunkowskazy zaświeciły się z mocą płomyka świecy :-) No i po akumulatorze, który właśnie się praży przy prostowniku.

Ale i tak dojechałem i odebrałem swoje nowe elektroniczne cacka. Niestety za ciemno już na demontaż starych, więc zaraz z rana będzie przekładka
    0
    tak
    0%
    0
    nie
    0%
    0
  • mikolaj93
    Rider
    • 2009
    • 385
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

WŁADCY MARIONETEK

Witam!!!
    Właśnie trwa na TVN program władcy marionetek.
    Piszcie swoje opinie o tym filmie i jego bohaterach.
    Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
    !!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
    Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!

UNIDEN USER

Komentarz

• mani0
      Rider
      • 2008
      • 643

mikolaj93, jeżeli chodzi o mnie, to nie trace czasu na takie za przeproszeniem gó.na.
      ostatnie produkcje komerchów to żenada - masówka dla odmóżdżonego społeczeństwa.
      a już do pasji doprowadzają mnie reklamy... wcześniej zdarzało się coś inteligentnego, żeby konsument wybrał produkt firmy a.
      teraz to już jednolita papka, bo konsument i tak kupi.

Komentarz

• piernik
        Elegance
        S_OCP Member
        • 2007
        • 975
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez mani0
        a już do pasji doprowadzają mnie reklamy...
        mnie również, a zwłaszcza Tata kupaaaa.... Pewnie wiecie o jaką durną reklamę chodzi :evil:

Komentarz

• rycho
          Drive
          S_OCP Member
          • 2008
          • 44

Wszyscy czy to z lewa, środka czy z prawa chcą się dostać do koryta nieraz myślę że w myśl zasady: "Cel uświęca środki" lub:"Po trupach do celu".
          :yay: :yay: :yay:
          rycho

Komentarz

• wowo111
            Drive
            • 2008
            • 49

Smutne jest to, że takie filmy tworzą "dziennikarze", o takiej samej reputacji jak owi politycy. Ale o tym cisza w środowisku.
            A że politycy kłamią?! Toż tak było, jest i będzie.... to "normalne" narzędzie w polityce.
            wowo

Komentarz

• Sheriff
              Drive
              • 2005
              • 90
              • Octavia III (5E3)
              • AGU 1.8 20VT 150 KM
              • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Znasz jakieś kłamstewka Pana Sekielskiego? (chyba tak się nazywa)
              To prawda wszystko dla kasy i dla siebie. Tak było, jest i będzie. Smutne, ale prawdziwe.
              Szkoda tylko takich ludzi jak gość, który biednym chleb rozdawał i tych co pomimo braku zainteresowania pracą lub ciężką sytuacją nie mogą chleba zjeść.
              Polonez1,3>Tico0,8>Fiat126p0,65>Fabia1,4>OctaviaTourPlus1,9TDI>VWGolf41,9TDI>SeatCordoba1,4>OctaviaTour1,8T20V by Ali

Komentarz

• Techno200
                Elegance
                S_OCP Member
                • 2005
                • 782
                • Tesla

np tvn dlugoscia reklam, dobil do niemieckich stacji, to znaczy ze w pewnym momencie trwania reklam zapomina co sie oglada :evil:
                Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5

Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy

Komentarz

• wowo111
                  Drive
                  • 2008
                  • 49

Może nie o samego Sekielskiego mi chodziło - chociaż ta sprawa z nagraniami Begerowej to totalna kompromitacja jego i Morozowskiego - raczej o prawie cale środowisko dziennikarskie.
                  wowo

Komentarz

• Udesky
                    RS
                    • 2007
                    • 1692
                    • Octavia I (1U2)
                    • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Nie powiedzieli tam nic czego od dawna wszyscy w Polsce by nie wiedzieli, po prostu nadali temu obraz w formie filmu.
                    Powiedzcie szczerze ilu z was wybiera partie ze względu na ich program i ilu z was wierzy, ze zostanie on zrealizowany.
                    Ja tak naprawdę idąc na wybory wybieram mniejsze zło.
                    W Polsce nie ma kryzysu.
                    Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• mani0
                      Rider
                      • 2008
                      • 643

Udesky, nikt juz tych programów nawet nie czyta.
                      ja głosuję na partię B tylko dlatego, żeby nie wygrała partia A.
                      a i tak wybór okazuje się porażką...
                      i będzie coraz gorzej. politycy kpią ze społeczeństwa.
                      ale może kiedyś w końcu, społeczeństwo wyjdzie na ulice...

Komentarz

• Sheriff
                        Drive
                        • 2005
                        • 90
                        • Octavia III (5E3)
                        • AGU 1.8 20VT 150 KM
                        • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Oby nie wyszło, bo nam auta porysują
                        Polonez1,3>Tico0,8>Fiat126p0,65>Fabia1,4>OctaviaTourPlus1,9TDI>VWGolf41,9TDI>SeatCordoba1,4>OctaviaTour1,8T20V by Ali

Komentarz

Pracuję...